Jak grilují české celebrity?
V poslední době převládá čím dál větší trend grilování, přes léto se jen stěží hledá zahrádka, z které se nelinou libé vůně pečeného masa. Dnešní článek Vám představí, jak grilují české celebrity.
Tomáš Krejčíř, moderátor a herec „Grilování je pro mne především vzácný čas strávený s mojí rodinou. Grilujeme u nás doma na zahradě a je u toho vždycky legrace. A moje oblíbená jídla z grilu? Miluji grilovaný ananas a mám rád i zeleninu – lilek nebo jarní cibulku. Nepohrdnu ani grilovaným lososem (s kůží na jedné straně, aby nevyschl), vepřovou panenkou nebo dobrým steakem z kvalitní hovězí svíčkové. Děti zas milují malé bílé buřtíky.“
Hana Kynychová, populární cvičitelka aerobiku „Grilování mám spojené s lidmi, které mám ráda. U dobrého jídlo se tak nějak zastavíme. Protože se vždy snažím grilovat zdravě, griluji na lávových kamenech, nejčastěji drůbeží maso naložené v nálevu. A samozřejmě nesmí chybět grilovaná zelenina - ta patří k „pošušňáníčku“ na závěr.
Renáta Langmannová, Česká MISS 2006 „Nejčastěji se ke grilovaným dobrotám dostanu u rodičů na Moravě, nebo když kamarádi pořádají „gril party“. Pochutnám si na dobře naloženém steaku ze všech druhů masa. Jako doplněk k němu mám nejraději zeleninu – syrovou i grilovanou.“
Jaromír Bosák, sportovní komentátor „ Když se u nás griluje, jsem ten, co první ochutnává . Nejraději mám kuřecí maso, pikantně naložené, ale mám rád také grilovací klobásky. Nejraději ze všeho radím a zásadně sám nakupuji suroviny na gril. No a moje hlavní role? Vybrat k masu dobré víno! “