Pokrmy z ryb

Kapr na houbách

Kapr na houbáchKapr, olej, citrön, 250g hub (dle chuti, očištěné a nakrájené na kousky), kmín, pěpř, sůl a mouka na obalení

Smažený losos

Smažený lososlosos,hrst hladké mouky, 15 ml mléka, 15ml piva, 1 vejce, 3 hrsti strouhanky, sůl, olej

Grilovaný losos na víně

Grilovaný losos na víně4 porce: olivový olej, 80g červené cibule, 200g rajčat na plátky, 100ml bílého vína, 1ks Vitana Natur bujón bylinkový, 600g brambor nakrájených na plátky, 60g sýru Cheddar, bazalka, 500g lososa bez kostí a kůže, sůl, citrónová šťáva

Pangasius na čínu

4 porce: 4 filety Pangasius, grilovaní koření, kari koření, sůl, sladká mletá paprika, pepř, 250ml zakysané smetany, 400g těstovin

Krabí rýže

4 porce: 1 sáček rýže, 1 sáček mražené zeleniny (nejlépe jarní nebo letní), 250 g krabích tyčinek, 1 cibule, sůl a pepř dle chuti.

Losos s kaviárem

2 porce: 2 filety z lososa, 4 lžíce kaviáru, cibule, 250 ml smetany ke šlehání, sůl, pepř

Tuňákové taštičky

4 porce: 250g hladké mouky, 2 lžíce mléka, 150g másla, 2 vejce, 1 konzerva tuňáka, 1 menší cibule, 1 rajče, 100g oliv, sůl, pepř, olej na smažení

Plněná mořská štika

4 porce: 4 mořské štiky, 100g slaniny, 50g mražené kukuřice, 1 cibule, 2 stroužky česneku, koření na ryby, olej, grilovaní koření


Stránka: 1 2

K plet