Pokrmy z masa
Pikantní karbenátky
500g mletého masa, 3 lžíce zavařených červených paprik, 1 menší cibulka, 2 vajíčka, 3 lžičky majoránky, sůl, pepř,mletá paprika strouhanka na zahuštění
Hovězí na víně
4 porce: 1 velká cibule, 0,5 kg hovězího masa, 2 lžíce oleje, 1 lžíce rajského protlaku, 1 mrkev, 350 ml červeného vína
Svíčkové medailonky na divoko
4 porce: olivový olej, 400g hovězí svíčkové, divoké koření, 150g červené cibule, 150g mražených hub, lžíce hladké mouky, 50ml vody, 150ml červeného vína, 1ks Vitana Natur bujón hovězí, brusinky
Vepřová panenka v kabátku
4 porce: 800g vepřové panenky, sůl, černý pepř, 100g anglické slaniny, olivový olej, 10g hladké mouky, 200 ml vody, 100 ml bílého vína, 1ks Vitana Natur bujón hovězí, 200g baby karotky
Vepřo knedlo zelo
4 osoby: 500g vepřového masa, sůl, kmín, grilovací koření, 2 cibule, 500g sterilizovaného zelí, 2dl bílého vína
Segedínský guláš
4 osoby: 600–800 g vepřové plece
500 g kysaného zelí
250 g zakysané smetany
1 cibule
2 lžíce sádla
1 lžička drceného kmínu
2 lžičky sladké mleté papriky
1 lžička soli
Vepřové jako svíčková
4 porce: 600-700g kvalitního vepřového masa, 40g slaniny, 40g másla, 2 mrkve, kousek celeru, 2 petržele, nové koření, bobkový list, 1smetana na vaření, mouka, špetka muškátového oříšku
Luhačovická kapsa
4 porce: 4 větší brambory, hladká mouka, 4 vejce, sůl, majoránka, sušený česnek, 400g vepřového masa, mražená zelenina čínská směs, sůl, kari, worchestr, klasik, 1 žloutek, 1 cibule