Grilování
Grilovaná kuřecí prsíčka s paprikovou omáčkou
4 osoby: kuřecí prsa 800 g, cibule 150 g, máslo 50 g, natur bujón kuřecí (0, l), smetana 31% 100 ml, hladká mouka 20 g, sladká paprika, sů, zelený pepř, grilovací koření
Moravské jehly z grilovacích klobásek
Grilovací klobásy mix 500g od Kosteleckých uzenin 3 druhy klobás (Kostelecká tmavá – zauzená, Maďarská – červená, Norimberská – bílá) 2 cibule 1 česnek 100 gramů eidamského sýra 2 papriky
Středočeské krůtí plátky v Párty chlebu
Marinované krůtí maso od Maso Planá 2 x Párty chléb od Penamu 1 bílý bio jogurt od Olmy 4 lžíce olivového oleje 1 citron 2 rajské 2 papriky ½ ledového salátu Bylinky – oregano, rozmarýn, tymián, šalvěj
Jihočeská vepřová krkovice na medu
Marinovaná krkovice Maso Planá, 2 dcl piva – /nejlépe Kozel/, 5 lžic medu, 1 citron, 1 lžíce chilli koření, 1 lžíce šalvěje
Grilovaní ražničí
4 porce: ½ vepřového masa, 100 g slaniny vcelku, 100 g pikantní klobásky, cibule, paprika
Grilované žebírka
4 porce: 1,5 kg vepřových žebírek, 3 lžíce bílého vína, 3 lžíce oleje, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce vymačkaného citrónu, 3 stroužky česneku, bylinková sůl, pepř, lžička sladké červené papriky
Kuřecí medová křidýlka
4 porce: 16 kuřecích křidýlek, ½ hořčičné sklenice oleje, ½ hořčičné sklenice vody, sůl, mletá sladká paprika, 2 lžíce medu